nov18
Nya lösningar i prövande tider

Till våra församlingsbor

Nu skärps restriktionerna ytterligare när det gäller offentliga sammankomster. Dop, vigsel, gudstjänst och högmässa räknas som offentliga sammankomster. Det betyder att vi behöver ställa om för att följa restriktionen som lyder att max 8 personer exklusive personal får samlas vid de här tillfällena. Begravningar är ett undantag, här gäller istället 20 personer.

Hur påverkar det vår församling

Från och med söndag 22 november kommer vi att fira högmässa utan besökare i kyrkan mellan 10.00 och 11.00. Därefter kommer det att finnas möjlighet för enskild nattvard, enskild förbön, enskilt samtal med diakon/präst fram till klockan 12.00.

Alla våra övriga verksamheter är pausade sedan en tid tillbaka. Vi finns här för er och ni är välkomna att kontakta vår kyrkoherde, präst och våra diakoner om ni önskar få mer information eller samtala.

Vår kyrka är öppen alla dagar mellan kl. 07.00 och 21.00. Du är alltid välkommen att besöka din kyrka för att tända ett ljus, sitta ner, be – för dig själv och för andra.

Det är en prövande tid vi går igenom nu. Vi måste alla hjälpas åt för att bromsa spridningen av Covid-19. Tillsammans visar vi omtanke men håller avstånd!

Besöksadress Barkåkra församling Barkåkravägen 199
262 91 Ängelholm