Du är här: Startsidan / LEDIGA JOBB

JUST NU SÖKER VI EN DIAKON

OCH EN MUSIKER 80 - 100 %

DIAKON TILL BARKÅKRA FÖRSAMLING

Barkåkra församling söker en diakon med huvudsaklig inriktning mot barn/ungdom och konfirmander. Viss del av tjänsten riktar sig mot äldre.

Vi söker dig som:
- är vigd diakon
- har körkort B och tillgång till egen bil

I församlingen finns två diakontjänster som arbetar nära varandra. Du kommer att ingå i ett konfirmandarbetslag med präst, kantor och pedagog.
Du kommer att bli inkluderad i ett kreativt och varmt arbetslag och vi förutsätter att du är bekväm med att arbeta med kollegor i andra yrkeskategorier. I tjänsten ingår liturgisk delaktighet i söndagens högmässa ca en gång i månaden.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa eller mejla till
kyrkoherde Per Gyllenör, tel. 070-575 61 83 eller per.gyllenor@svenskakyrkan.se

Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningsintervjuer är planerade till 19 februari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan och CV märkt ”Diakon”, senast den 22 december till:

Barkåkra församling
Barkåkravägen 199
eller via mejl till: barkakra.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen till en församling som bygger för framtiden!

KYRKOMUSIKER TILL BARKÅKRA FÖRSAMLING

Barkåkra församling söker dig som vill vara med och utveckla musikverksamheten i vår församling. Du kommer att arbeta med barn och ungdomar och bidra till att förgylla vårt gudstjänst- och musikliv.

Vi söker dig som:
- är utbildad organist eller kantor
- har medlemskap i Svenska kyrkan och delar dess värderingar
- har körkort och tillgång till egen bil

I tjänsten ingår delat ansvar för musikverksamheten i församlingen, tjänstgöring vid gudstjänster, andakter, förrättningar, körverksamhet samt medverkan i personalsamlingar. Tjänstgöring kommer att vara 80-100%.
Du kommer att bli inkluderad i ett kreativt och varmt arbetslag och vi förutsätter att du är bekväm med att arbeta med kollegor i andra yrkeskategorier. Du har ett hjärta för gudstjänst och musik och ser musiken som en del av en helhet i kyrkan.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa eller mejla till
kyrkoherde Per Gyllenör, tel. 070-575 61 83 eller per.gyllenor@svenskakyrkan.se

Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningsintervjuer är planerade till 21 januari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan och CV märkt ”Kyrkomusiker”, senast den 22 december till:

Barkåkra församling
Barkåkravägen 199
eller via mejl till: barkakra.forsamling@svenskakyrkan.se

Välkommen till en sjungande församling!

Facklig företrädare Lärarförbundet
Sofia Hernqvist, tel.0702-472 599
sofia.hernqvist@kmr.se

Barkåkra församling är en landsortsförsamling som ligger i nordvästra Skåne i Ängelholms kommun. Vi befinner oss havsnära vid Skälderviken med närhet till såväl Bjärehalvön som Kullahalvön. Förutom vår vackra medeltidskyrka i Barkåkra ligger pastorsexpeditionen här med tjänsterum för församlingens alla medarbetare. Vi har tre församlingshem förlagda i Barkåkra, Skälderviken och Vejbystrand. Arbetslaget består för tillfället av 18 medarbetare.

Besöksadress Barkåkra församling Barkåkravägen 199
Postadress Barkåkra församling Barkåkravägen 199 262 91 ÄNGELHOLM